TEB DUYURULARI 26/02/2018 00:00 Türk Eczacıları Birliği’nden Hatay ve Kilis Ziyareti

Türk Eczacıları Birliği’nden Hatay ve Kilis Ziyareti

Türk Eczacıları Birliği Heyeti, 22 Şubat 2018’de Hatay’a, 23 Şubat 2018’de Kilis’e ziyarette bulundu.

Heyet, ilk olarak Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti. Hatay Eczacı Odası ve Reyhanlı İl Temsilciliği ziyaretlerinin ardından Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile görüşmelerde bulunuldu. Heyet, evlerine düşen roket sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

23 Şubat 2018 tarihinde Kilis’e geçen Heyete burada Adalet ve Kalkınma Partisi Kilis Milletvekili Ecz. Reşit Polat eşlik etti. Gaziantep Eczacı Odası Kilis İl Temsilciliği’nde eczacılarla toplantı yapan heyet ardından Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan’ı makamında ziyaret etti.  Heyet son olarak, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan’ın Kilis'in Polateli ilçesine bağlı Yılanca Köyü'nde bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.