GEO DUYURULARI 31/01/2019 00:00 GAZİANTEP VALİSİ SAYIN DAVUT GÜL'ÜN ODAMIZ ZİYARETİ HK.

8.BÖLGE GAZİANTEP ECZACI ODASI

TEL: 0 (342) 3229030–31 FAX: 0 (342) 3229074–34

www.gaziantepeo.org.tr gaziantepeo@gmail.com

Sayı:2019/171                                                                                                                                                  31/01/2019

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;

Sayın Valimiz Davut GÜL odamıza ziyarette bulundu. 28.01.2019 Pazartesi günü gerçekleşen görüşmede Gaziantep Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerimiz hazır bulundular. Görüşmede eczacılık alanı sorunların ek olarak ilimizdeki nöbet hizmetleri de konuşulan konular arasındaydı. Gaziantep Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Serdari DALSÜREN tarafından eczane nöbet hizmetleri konusunda sayın valiye brifing sunuldu.

Sayın Vali Davut GÜL “Sağlık hizmetleri kalitesinin artması vatandaşlarımız için önemlidir. Eczane nöbetleri de acil hizmetlerinin önemli bir parçasıdır. Bu açıdan sorun yaşanan bölgelere düzenleme yapılması konusu yönetim kurulu tarafından değerlendirilmelidir “dedi.

Oda başkanımız Ecz. M. İrfan DEMİRCİ de “Odamız nöbete, hastaların sağlığı önceliği açısından bakıyor. Daha önce nöbette yaşanan sorunlar yönetim kurulu üyeleri tarafından görüşülmüş olup, sorun olan bölgelere takviye yapılmıştı. Şimdi ise bu durumu sürekli bir biçime getireceğiz. “ dedi.

Gaziantep Valisi Sayın Davut GÜL’e ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu Adına

Başkan