TEB DUYURULARI 29/01/2019 00:00 Eczanelerde Ekonomik ve Finansal Durum Araştırması

41.A.0010347

29.01.2019

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Serbest eczane eczacısı olan meslektaşlarımızın ekonomik ve finansal durumlarının analiz edilebileceği araştırmamıza ilişkin sorular Birliğimizin www.teb.org.tr adresinde meslektaşlarımızın dikkatine sunulmuştur.

Meslektaşlarımızın kişisel verilerini içermeyen ancak eczanesinin gelir ve gider dengesine ilişkin gerçeğe en yakın durumu analiz edebilmek için gerekli sorulara verilecek yanıtlar mesleğimize ilişkin savunuculuk çalışmalarında bizlere yol gösterecektir.

Bu araştırma sonuçlarının, Sosyal Güvenlik Kurumu ile bu sene gerçekleştireceğimiz protokol revizyonu görüşmelerinde, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile sürdürdüğümüz Kurumsal İstişare Toplantılarında, ilgili diğer Bakanlıklar ile gerçekleştireceğimiz toplantı ve görüşmelerde en etkin sonucu alabilmemiz için çok önemli katkı sağlayacağı inancındayız.

Ecz. Arman Üney

Eczanelerde Ekonomik ve Finansal Durum Araştırması için tıklayınız.