TEB DUYURULARI 29/05/2018 00:00 Dermokozmetik Komisyonu 41.Dönemdeki İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Dermokozmetik Komisyonu 41.Dönemin ilk toplantısını Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkaya başkanlığında, Bölge Eczacı Odası temsilcilerinin katılımıyla 22 Mayıs 2018 tarihinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Binasında gerçekleştirdi.

Komisyon toplantısında, kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin sunumu açısından, eczacıların alandaki gücünü ve yetkinliğini artırmak amacıyla eczacıların konu hakkında farkındalık ve yetkinlik düzeylerini geliştirecek projelerin yapılması ile; halk sağlığının korunmasını destekleyecek etkin bir kozmetovijilans sisteminin yapılandırılması ve bu alandaki ürünlerin ülkemizdeki pazar payı, gelişimi, bu ürünlerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ilgili durum tespitinde bulunulması için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.