BAŞKANDAN 12/11/2005 00:00 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

Göreve geldiğimiz günden bu yana Yönetim Kurulu olarak tek amacımız mesleğimiz ve örgütümüz adına en iyi olanı yapmak olmuştur.

Bu dönemde yeni bir web sitesi ile hizmetinizdeyiz. Yeni web sitemizin sizlere daha faydalı olması için hem tasarım hem de içerik olarak yenilikler getirdik. Bununla birlikte üyelerimizin bilgiye doğru ve hızlı olarak ulaşmasını, bölgemizdeki meslektaşımızın bilgilerini birbirleri arasında paylaşmasının hem mevzuat, hem de hastalarınızın ilaç alımı açısından bir standart getirilebileceğini düşündük.

Yeni web sitemizin camiamıza hayırlı olmasını diler, web sayfamıza katkılarından dolayı Bilge Elektronik Ltd. Şirketine ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ecz. Mustafa BALIK
8.Bölge Gaziantep Eczacı Odası