TEB DUYURULARI 31/12/2018 00:00 28.12.2018 SUT Değişikliği Karşılaştırmalı Tablo Hakkında

28 Aralık 2018 tarihli 30639 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede “Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” ile yapılan değişikliklerin, yürürlükte bulunan SUT hükümleri ile karşılaştırılmasına ilişkin tablo Birliğimiz Planlama ve Koordinasyon Birimince hazırlanmıştır.

Hazırlanan tablo ile SUT değişikliği ve Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararına ekte yer alan linklerden ulaşılabilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Karşılaştırmalı tablo için tıklayınız.

Tebliğ metni için tıklayınız.

Komisyon kararı için tıklayınız.